

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στον καταυλισμό εργατών γης στη Νέα Μανωλάδα και πήρε γρήγορα διαστάσεις, αφού μέσα στα παραπήγματα υπάρχουν φιάλες υγραερίου.
Στο σημείο πήγαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής από Λεχαινά και Αμαλιάδα, αλλά και 2 αεροσκάφη από την Ανδραβίδα, τα οποία έκαναν από μια ρίψη νερού το καθένα.
Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, χωρίς να προκληθεί κανένας τραυματισμός. Παρόλα αυτά σημειώθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές σύμφωνα με το Tempo24.
Στο σημείο επικράτησε για ώρα πανικός, με κατοίκους της περιοχής να συγκεντρώνονται για να βοηθήσουν, ενώ στη μάχη της κατάσβεσης ρίχτηκαν και υδροφόρες της πολιτικής προστασίας.
Σχετικά Νέα
Ταξί: «Εισβολή» συνδικαλιστών του ΣΑΤΑ στο γραφείο του Κυρανάκη καταγγέλλουν συνεργάτες του – Τι απαντά ο Λυμπερόπουλος
«Αγριεύει» η κόντρα ανάμεσα στο υπουργείο Μεταφορών και το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ)..
Καιρός αύριο: Καταιγίδες και βροχές σχεδόν σε όλη την Ελλάδα – Στους 25 βαθμούς θα «πέσει» ο υδράργυρος
Φθινόπωρο ξεκίνησε να θυμίζει ξανά ο καιρός, με τον συννεφιασμένο ουρανό, τις βροχές και.
Κορυδαλλός: Φυλακισμένος κρατούσε ομήρους αιχμάλωτους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους
Σύμφωνα με τον ALPHA, ο κρατούμενος αρχικά κατάφερε να κρατήσει δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους, στη.
Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης από περιοχή της Αθήνας
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 17χρονης από περιοχή της Αθήνας. Όπως αναφέρεται.