Φολέγανδρος: Ο 30χρονος ήταν αρχικά επιθετικός, λέει η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ

Για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο και τη σύλληψη του δολοφόνου της μίλησε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Άννα Ευθυμίου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ δήλωσε ότι «η αρχική επικοινωνία με τον 30χρονο ήταν δύσκολη. Οδηγήθηκε αρχικά στο λιμεναρχείο Φολεγάνδρου και μετά στο αστυνομικό τμήμα όπου κατόπιν συζήτησης ομολόγησε την πράξη του».

«Ήταν επιθετικός αρχικά, αλλά με διαπραγματεύσεις πείστηκε να παραδοθεί. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τσακωθήκαν έτσι βγήκε το αυτοκίνητο έκτος πορείας, και στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα» τόνισε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ.

«Ο ίδιος υποστήριξε ότι τσακωθήκαν έτσι βγήκε το αυτοκίνητο έκτος πορείας, και στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα» τόνισε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ και πρόσθεσε ότι ο δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο «έχει υποστηρίξει ότι στη συνέχεια κατέβηκε κάτω για να τη βοηθήσει όπου τη βρήκε νεκρή».

Όλα τα στοιχεία εξετάζονται από την εγκληματολογική υπηρεσία, εξήγησε.

Όπως ανέφερε, είχαν γίνει αναζητήσεις σε όλο το νησί, και τελικά εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Γαρυφαλλιά, και πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι συνέδραμαν τις έρευνες.

Ο 30χρονος βρίσκεται στην εισαγγελία της Νάξου και την Τρίτη θα πάει στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα