

Φίλος του 50χρονου προφυλακισμένου κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι αποδεικνύεται ότι είναι ο 36χρονος που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για διακεκριμμένη αρχαιοκαπηλία.
Οι αρχές ερευνούν αν η σχέση των δύο αντρών συνδέεται με το πολύκροτο έγκλημα, πράγμα που προς το παρόν δεν αποδεικνύεται.
Επίσης, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη στον ΣΚΑΪ, ο 36χρονος είναι φίλος και με άλλο άνθρωπο από το περιβάλλον του κρεοπώλη, οπότε ίσως να γνωρίζει κάτι για την υπόθεση και αυτό θα πρέπει να εξεταστεί.
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το φρικτό έγκλημα – «Ακούγονταν φωνές για βοήθεια»
Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.