Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας 54χρονος ηλεκτρολόγος, πατέρας τριών παιδιών έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (9/2) σε εργοστάσιο στο Βασιλικό της Εύβοιας. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ακόμη ένας συνάδελφός του 59 ετών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του STAR οι δύο άνδρες δούλευαν στην αντικατάσταση λαμπών και ήταν επάνω σε καλαθοφόρο, όταν το καλάθι ανατράπηκε με αποτέλεσμα να βρεθούν στο κενό από ύψος 5-6 μέτρων.
Το χρονικό της τραγωδίας
Ο άτυχος άνδρας έπεσε άσχημα στο έδαφος και έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ ο συνάδελφός του έσκασε με τα πόδια και σύμφωνα με τους ιατρούς του Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου και διακομίστηκε, τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια και στη λεκάνη ευτυχώς όμως δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Συγγενείς και φίλοι του θύματος ζητούν να μάθουν τι ακριβώς έγινε και έχασαν από τη μία στιγμή στην άλλη τον άνθρωπό τους.
Σχετικά Νέα
-
Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας στο κέντρο της Αθήνας
Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης.
-
Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: Παραιτήθηκε από την έφεσή της η δράστις
Παραιτήθηκε από την έφεσή της η Έφη Κακαράντζουλα βάζοντας τέλος στη δίκη για την.
-
Νέα χιόνια σε Φθιώτιδα, Φωκίδα, Ευρυτανία- Ολονύχτια μάχη να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι
Επιμένει ο χιονιάς στη Φθιώτιδα, την Φωκίδα και την Ευρυτανία. Ισχυρές χιονοπτώσεις σημειώθηκαν από.
-
ΕΛ.ΑΣ.: Σε αποθήκη ναρκωτικών είχαν μετατρέψει διαμέρισμα στο Περιστέρι – Τρεις συλλήψεις για διακίνηση και το νόμο περί όπλων
Έφοδο σε διαμέρισμα που οι ένοικοί του είχαν μετατρέψει σε αποθήκη ναρκωτικών πραγματοποίησε η υποδιεύθυνση.