

Ένταση σημειώθηκε το Σάββατο (26/08), σε εκκλησία στα Ψαχνά Ευβοίας μεταξύ μιας 45χρονης και ενός 66χρονου ιερέα, με αφορμή τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες.
Όπως αναφέρει ο ιερέας, όλα ξεκίνησαν μόλις η γυναίκα του ζήτησε τον λόγο γιατί δεν πήρε θέση στο κήρυγμά του όσον αφορά στις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες.
Όταν ο 66χρονος ιερέας της απάντησε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο, εκείνη ξέσπασε και έφτασε μέχρι και στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο, κατά τις ίδιες πληροφορίες.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.