

Ειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας έλαβε το Γυμνάσιο της Ερέτριας, στην Εύβοια, με την κινητοποίηση να είναι άμεση στο σχολείο.
Η απειλή για βόμβα σε σχολείο στην Εύβοια
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του evima, απειλητικό email εστάλη από άγνωστη διεύθυνση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου, το οποίο υποστήριζε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο σχολείο.
Άμεση ήταν η αντίδραση της διευθύντριας του σχολείου, η οποία ενημέρωσε την αστυνομία και έβγαλε τους μαθητές από τις τάξεις τους.
Στο σημείο διεξάγεται έρευνα
Στο σημείο έφτασε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας έτσι ώστε να ερευνήσουν αν έχει τοποθετηθεί βόμβα στο σχολείο.
Ο δήμαρχος Ερέτριας, Νίκος Γουρνής μιλώντας στο evima δήλωσε πως το συγκεκριμένο email εστάλη στα αγγλικά και έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας στο σχολείο. Αυτή την ώρα έχουν απομακρυνθεί τα παιδιά από το σχολείο, ενώ τα μαθήματα δεν είναι γνωστό αν θα συνεχιστούν μετά την ολοκλήρωση της έρευνας της αστυνομίας στις σχολικές εγκαταστάσεις.
Σχετικά Νέα
ΠΑΟ – Εφές 75-67: Τα 7 αστέρια… θάμπωσαν τους Τούρκους στο ΟΑΚΑ – Στο Άμπου Ντάμπι για το 8ο
Ο Παναθηναϊκός έχοντας δύο πρόσωπα, αυτό του πρώτου ημιχρόνου που κατατρόπωσε την Εφές, αλλά και του.
Λήξη συναγερμού στην Θεσσαλονίκη: Φάρσα το e-mail για βόμβα στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ
Χωρίς να βρεθεί κάτι ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας στις εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ, στην.
Ευρωλίγκα: Ξεκίνησε το Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές
Ξεκίνησε το σπουδαίο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ ανάμεσα στον.
Λέσβος: Ένοχος και στο Εφετείο προπονητής που είχε σχέση με 14χρονη αθλήτρια
Μείωσε την επιβληθείσα ποινή σε 10 χρόνια αναγνωρίζοντας μόνο το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου.