

Πολυήμερη επιχειρησιακή δράση για τον εντοπισμό, σύλληψη και διοικητική απέλαση ατόμων ενταγμένων σε εγκληματικές ομάδες (συμμορίες διάπραξης εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας, διακίνηση ναρκωτικών κλπ) σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τις 5-6-2023 έως τις 29-6-2023 στο κέντρο της Αθήνας , στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, Καλλιθέας, Ακρόπολης, Κυψέλης, Ομόνοιας, και Πατησίων.
Συνελήφθησαν 30- αλλοδαποί που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και σε βάρος τους εφαρμόστηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας οι εμπλεκόμενοι «εντοπίστηκαν έπειτα από ανάλυση της εγκληματικότητας σε επιμέρους περιοχές του κέντρου των Αθηνών, όπου είχε παρατηρηθεί τέλεση επαναλαμβανόμενων αξιόποινων πράξεων από σεσημασμένα άτομα που ανήκουν σε πυρήνες εγκληματογόνων ομάδων».
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.