Εύα Καιλή: «Εξοργιστικό και αηδιαστικό να είναι εκτός φυλακής ο Παντσέρι» λέει ο δικηγόρος της, Σβεν Μαρί

Εξοργισμένος είναι ο Σβεν Μαρί, ο Βέλγος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, από την απόφαση της βελγικής Δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερος με βραχιολάκι ο φερόμενος εγκέφαλος του σκανδάλου Qatar Gate, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, και δηλώνει ότι πλέον θα είναι πολύ σκληρός και προκλητικός απέναντι στους δικαστές.

Σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι του σκανδάλου Qatar Gate έχουν βγει από τη φυλακή, εκτός από την Εύα Καϊλή και τον πρώην ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα. Ο Βέλγος δικηγόρος της, Σβεν Μαρί, μίλησε στον ΣΚΑΪ και δήλωσε πόσο εξοργισμένος αλλά και απογοητευμένος είναι από τις κινήσεις της βελγικής Δικαιοσύνης.

To πιο εξοργιστικό, αηδιαστικό και απίστευτο πράγμα είναι ότι ο κύριος Παντσέρι είναι εκτός φυλακής γιατί, ελπίζω να κάθεστε, έχει κατάθλιψη. Και είπε επίσης πως έχει πρόβλημα και με τα μάτια του. Όντως και θα είμαι σκληρός τώρα. Έχω πρόβλημα με τη μέση μου, έχω πρόβλημα με τα πάντα. Αυτός δεν μπορεί να είναι λόγος», δήλωσε ο Βέλγος δικηγόρος.

Παράλληλα, ο Σβεν Μαρί κατήγγειλε ότι η Εύα Καϊλή εξακολουθεί να δέχεται πιέσεις για το Qatar Gate και αποκάλυψε ότι στην ακρόαση της Ελληνίδας πρώην αντιπροέδρου του ευρωκοινοβουλίου τη Μεγάλη Πέμπτη (13.4.2023) θα ζητήσει από τους δικαστές να αφεθεί ελεύθερη άμεσα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα