

«Έξαλλος είναι ο Πούτιν, καθώς ο πόλεμος – αστραπή κατά της Ουκρανίας που σχεδίαζε, δεν εξελίσσεται ούτε εύκολα ούτε γρήγορα». Την πληροφορία αυτή έδωσε Eυρωπαίος αξιωματούχος στον δημοσιογράφο Ντομ Καλίτσιο του αμερικανικού δικτύου Fox news.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες «βγάζει καπνούς» ο Ρώσος πρόεδρος στο καταφύγιo του στα Ουράλια Όρη καθώς η πολεμική επιχείρηση κατά μιας πολύ μικρότερης χώρας δεν εξελίσσεται με την ταχύτητα και την ευκολία που περίμενε.
Την πληροφορία που έδωσε ο ευρωπαίος αξιωματούχος επίσης μετέδωσε μέσω twitter και ο πρώην αρχηγός ασφάλειας της Εσθονίας Ρίχο Τέρας. Σύμφωνα, επίσης, με τον Τέρας ο Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται σε καταφύγιο στα Ουράλια Όρη μαζί με oλιγάρχες για να μην… το σκάσει κανένας τους. «Ο Πούτιν πίστευε ότι ο πόλεμος με την Ουκρανία θα κρατούσε 1-4 μέρες. Αντίθετα ουκρανοί στρατιώτες και πολίτες αμύνονται δυναμικά στην επίθεση με όπλα αλλά και με κοκτέιλ μολότοφ».
Σχετικά Νέα
-
Ερντογάν: «Ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν ένας αξιοσέβαστης ηγέτης με σημαντικές πρωτοβουλίες για το Παλαιστινιακό»
Την στάση που είχε ο Πάπας Φραγκίσκος για το Παλαιστινιακό ζήτημα και τον πόλεμο.
-
Πάπας Φραγκίσκος: Ο ταπεινός «Πάπας των Φτωχών» που έβγαζε selfies και δεν δίσταζε να δακρύσει δημόσια
Πάπας Φραγκίσκος. Το ημερολόγιο γράφει Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου 2025, όταν ο ταπεινός.
Πάπας Φραγκίσκος: Οι 8 επικρατέστεροι για να τον διαδεχθούν – Ανάμεσά τους ένας Ασιάτης και δύο μαύροι
Η Καθολική Εκκλησία μπαίνει σε περίοδο «Sede Vacante» μετά τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου,.
Λευκός Οίκος για Πάπα Φραγκίσκο: «Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» – Συλλυπητήρια Πούτιν για τον θάνατο του Ποντίφικα
Ο Πάπας Φραγκίσκος, μετά από σκληρές μάχες που έδωσε με τα σοβαρά προβλήματα υγείας.