

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνουν, υποστηρίζει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Πρωινοί Τύποι”.
Σύμφωνα με το ant1news.gr, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος εξήγησε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ματαιωθούν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με αυστηρά πρωτόκολλα.
“Αυτό το λέω γιατί θα πρέπει όλο το ακροατήριο της πόλης να συνεχίσει να μας παρακολουθεί. Αλλιώς ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της πόλης θα νιώσει στενοχωρημένο και αδικημένο κάνοντας συγκρίσεις με άλλες εκδηλώσεις” εξήγησε.
Σημείωσε δε ότι υπάρχει τρόπος να γίνουν με ασφάλεια αυτές οι εκδηλώσεις. “Τον τρόπο αυτόν τον είδαμε στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα” είπε και ζήτησε να μην λέγεται ότι οι εκδηλώσεις αυτές πέρυσι ήταν που προκάλεσαν το πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη. “Συμμετείχαν κι αυτές αλλά δεν ήταν αυτός ο αποκλειστικός παράγοντας” είπε.
“Αυτή τη χρονική στιγμή που με δυσκολία συνεννοούμαστε όλοι μεταξύ μας χρειάζεται ηρεμία, ψυχραιμία και καταλλαγή για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον πολύπλοκο αυτό χειμώνα που έρχεται” κατέληξε.
Από πλευράς του ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, σημείωσε ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν δείχνουν λόγο αναβολής των παρελάσεων.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.