

Ο Ερντογάν κάλεσε τον κόσμο να παραστεί σε συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.
Οπρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ανάρτησή του σήμερα, Σάββατο στην πλατφόρμα Χ δήλωσε πως το Ισραήλ θα πρέπει να σταματήσει την «τρέλα» και να τερματίσει τις επιθέσεις προς τη Γάζα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.
Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να παραστεί σε συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.
Αναλυτικά η ανάρτησή του
«Οι ολοένα αυξανόμενοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Γάζα, που εντάθηκαν χθες το βράδυ, έχουν βάλει ξανά στο στόχαστρο γυναίκες, παιδιά και αθώους πολίτες, βαθαίνοντας την ανθρωπιστική κρίση.
Το Ισραήλ πρέπει να βγει αμέσως από αυτή την κατάσταση τρέλας και να σταματήσει τις επιθέσεις του.
Σήμερα, προσκαλώ όλους τους αδελφούς μου στο Μεγάλο Συλλαλητήριο Παλαιστίνης, στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όπου θα κάνουμε αυτές τις εκκλήσεις πιο δυνατές και θα φωνάξουμε ότι στεκόμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού ενάντια στην ισραηλινή καταπίεση».
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μειώθηκε κατά 31% η δημόσια χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο αφότου ανέλαβε ο Τραμπ
Η χρηματοδότηση του αμερικανικού ομοσπονδιακού κράτους που αφιερώνεται στην έρευνα κατά του καρκίνου μειώθηκε.
Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός του Περού
Ο Περουβιανός πρωθυπουργός Γουστάβο Αδριανσέν παραιτήθηκε χθες Τρίτη, παραμονή της διεξαγωγής ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο.
Μερτς: Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, η Γερμανία επέστρεψε
Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, τόνισε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι.
Ο Μακρόν καταδίκασε τις δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, καταδίκασε με τον.