

Την παραγωγή 5.000 αναπνευστήρων προανήγγειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στα εγκαίνια της πρώτης φάσης του νοσοκομείου στο Μπασακσεχίρ.
«Η Τουρκία στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις και επιδεικνύει την ισχύ της σε μια περίοδο που οι διεθνείς οργανισμοί χάνουν το νόημά τους. Ενώ ο κόσμος αντιμετωπίζει δυσκολίες, η Τουρκία ξεπερνάει επιτυχώς τα εμπόδια για την παρασκευή αναπνευστήρων»», είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος πρόεδρος, ενώ ανακοίνωσε και τη δημιουργία άλλων οκτώ νοσοκομείων.
Όσον αφορά για το Basaksehir City Hospital, έχει εσωτερική επιφάνεια δόμησης περίπου 1 εκατ. τμ και χωρητικότητας 2.682 κλινών.
Σχετικά Νέα
Ο στρατός του Ισραήλ αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη, όπου.
Λιβύη: Νέα διαδήλωση με αίτημα να εγκαταλείψει την εξουσία ο πρωθυπουργός Ντμπάιμπα
Περίπου πεντακόσιοι Λίβυοι βγήκαν στον δρόμο χθες Σάββατο, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, απαιτώντας να.
Η Τουρκία απομάκρυνε εσπευσμένα 82 υπηκόους της από τη Λιβύη
Η Τουρκία προχώρησε αυτή την εβδομάδα στην εσπευσμένη απομάκρυνση 82 υπηκόων της από τη.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου εκφράζει «αποτροπιασμό» για τις επεκτεινόμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα εξέφρασε τον “αποτροπιασμό” του το Σάββατο για.