

Δεν υπάρχει θέση για καμία τρομοκρατική οργάνωση στο μέλλον της Συρίας, συμπεριλαμβανομένου του Ισλαμικού Κράτους και του PKK, τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην Άγκυρα και πρόσθεσε πως το PKK και όσοι συνεργάζονται με αυτό, είτε θα διαλυθούν είτε θα εξαλειφθούν.
Η αμετακίνητη γραμμή της Τουρκίας είναι να προστατεύσει την εδαφική ακεραιότητα και την ενότητα της Συρίας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συνέχισε ο Ταγίπ Ερντογάν
Μια σταθερή Συρία είναι πηγή σταθερότητας και εμπιστοσύνης για ολόκληρη την περιοχή, σημείωσε και πρόσθεσε πως η Τουρκία θα παράσχει στο συριακό λαό όλη την υποστήριξη που χρειάζονται για να εδραιώσουν τα κέρδη τους.
Είμαστε σε στενό διάλογο με τον επικεφαλής της Συρίας, Άχμαντ αλ Σάρα, γνωστού ως Αμπού Μοχάμεντ αλ Τζολάνι, πρόσθεσε και αναφέρθηκε στη χθεσινή επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Χακάν Φιντάν στη Δαμασκό. Οι επισκέψεις μας θα αυξηθούν το επόμενο διάστημα, είπε.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Σεισμική δόνηση 5,2 βαθμών στο δυτικό Τέξας
Σεισμική δόνηση 5,2 βαθμών καταγράφτηκε στο δυτικό τμήμα της αμερικανικής πολιτείας Τέξας, σύμφωνα με.
Οι βρετανικές αρχές συνέλαβαν 5 άνδρες, ανάμεσά τους 4 υπηκόους Ιράν, που κατηγορούν πως απεργάζονταν «τρομοκρατική ενέργεια»
Πέντε άνδρες, από τους οποίους τουλάχιστον τέσσερις έχουν ιρανική υπηκοότητα, συνελήφθησαν χθες Σάββατο στη.
-
Κάννες: Επιχείρησαν να κλέψουν ρολόι αξίας 600.000 ευρώ από μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ
Πολλά άτομα συνελήφθησαν την Παρασκευή, 2 Μαΐου, στις Κάννες, στη νοτιοανατολική Γαλλία, για απόπειρα.
-
Ουκρανία: Επιδρομή της Ρωσίας με drones στο Κίεβο – Στις φλόγες πολυκατοικίες και οχήματα
Επιδρομή των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα εφόρμησης στο Κίεβο.