

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα (23.8.2022) στην Ερέτρια μετά τη σύγκρουση ενός βαν με ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ο απεγκλωβισμός του οδηγού ενός εκ των δύο οχημάτων.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το eviathema.gr, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι στην περιοχή Πλακάκια λίγο έξω από την Ερέτρια, με τη σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων.
Το βαν βρισκόταν στο ρεύμα από Ερέτρια προς Χαλκίδα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε στο φορτηγό που κατευθυνόταν στο αντίθετο ρεύμα.
Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας καθώς και Εθελοντές της Ομάδας ΕΣΔΔΕ όπου επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό του οδηγού ενός εκ των δύο οχημάτων, ο οποίος τραυματίστηκε, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικά της αστυνομίας.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.