Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη: Στον εισαγγελέα ο 17χρονος που συνελήφθη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (12/3), ο 17χρονος που συνελήφθη χθες για συμμετοχή στην επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Ο 17χρονος σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, είναι «γνωστός» των Αρχών, καθώς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με συμμετοχή σε επεισόδια. Η σύλληψή του, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρούσι.

Yπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές έρευνες για την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια, συνεχίζονται. Μάλιστα, όλα έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα όπου βρισκόταν ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη έχουν ταυτοποιηθεί όλοι όσοι συμμετείχαν στην επίθεση κατά του προέδρου του ΜΕΡΑ25.

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, μίλησε στο MEGA σχετικά με την επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη, σημειώνοντας ότι οι συγκεκριμένοι δράστες δεν ήταν μπράβοι της νύχτας «αλλά μπαχαλάκηδες, ήταν αναρχικοί».

«Αυτά τα παιδιά έχουν προσαχθεί πολλές φορές για επεισόδια», δήλωσε. Ανέφερε μάλιστα ότι ένας από αυτούς, εκείνος που έχει ήδη συλληφθεί φέρεται να κατέγραψε με το κινητό του τη στιγμή της επίθεσης και «παρόλο που κατέγραφε με την κάμερα, χτύπησε κι αυτός» τον πρόεδρο του κόμματος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα