

«Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται τον ισχυρισμό της 49χρονης και υποστηρίζει πως ήθελε μόνο να την εκφοβίσει και πάνω σε καβγά και πάλη έφυγε το υγρό από το μπουκάλι και έπεσε πάνω της», σημείωσε ο δικηγόρος του 50χρονου, που πέταξε ακουαφόρτε στο πρόσωπο της πρώην συζύγου του τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, έξω από το καθαριστήριο στο οποίο εργαζόταν η γυναίκα στην Ανάληψη του Δήμου Μεσσήνης.
«Την Πέμπτη θα μεταφερθεί στις φυλακές Ναυπλίου», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Ηλιόπουλος και επανέλαβε ότι ο πελάτης του βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος κρίθηκε χθες προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Σημειώνεται ότι η 49χρονη που δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό, συνεχίζει να νοσηλεύεται για 6η ημέρα στην οφθαλμολογική κλινική, στο γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της, υπάρχει μια μικρή βελτίωση στο δεξί μάτι, αλλά δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον κίνδυνο για την όραση της.
Σχετικά Νέα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Μαΐου
Σήμερα Τρίτη, 13 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίας Γλυκερίας μάρτυρος, Οσίου Σεργίου του ομολογητού. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (13/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Αμοργού
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (02.30),.
Λάρισα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το φρικτό έγκλημα – «Ακούγονταν φωνές για βοήθεια»
Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.