Επιχείρηση «σκούπα» μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

President of New Democracy, Kyriakos Mitsotakis, visits the Center for Minors Protections 'Faros tou Kosmou' (Lighthouse of the World), Dedropotamos, Thessaloniki, 29 March 2019. / Επίσκεψη του προέδρου της Νεας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο κέντρο προστασίας ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου», Δενδροπόταμος Θεσσαλονίκης, 29 Μαρτίου 2019.

Εβδομήντα έξι μετανάστες συνελήφθησαν χθες σε αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για αλλοδαπούς που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα και οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης. Για τους 76 θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης. Στην επιχείρηση της Αστυνομίας, που ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 4 μετά το μεσημέρι, ελέχθησαν συνολικά 127 αλλοδαποί.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, σε περιοχές της Ροτόντας, των πλατειών Ναυαρίνου, Αριστοτέλους και Αρχαίας Αγοράς και πέριξ του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Διαλογής Θεσσαλονίκης. Στην επιχείρηση, που εντάσσεται στο πλαίσιο στοχευμένων έλεγχων για τον εντοπισμό ατόμων, που διαμένουν παράνομα στη χώρα, συμμετείχαν στελέχη των Διευθύνσεων Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα