Επεισόδιο σε ταβέρνα που έτρωγε ο Πολάκης – ΝΔ: Απείλησε αστυνομικούς

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας σε επεισόδιο που σημειώθηκε σε ταβέρνα στο Μοχάτο μεταξύ του Παύλου Πολάκη και αστυνομικών που διενεργούσαν έλεγχο για τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι μετά τις επιθέσεις στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη, παρενέβη και απείλησε αστυνομικούς επειδή εφάρμοζαν τον νόμο.

«Το alter ego του κ. Τσίπρα για μια ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την ισονομία», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τον Παύλο Πολάκη:

Μετά τις επιθέσεις στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, χθες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας της κυβέρνησης Τσίπρα, κ. Πολάκης, απείλησε αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους πραγματοποιώντας έλεγχο για την τήρηση μέτρων κατά του covid σε εστιατόριο στο Μοσχάτο.
Ο κ.Πολάκης απείλησε, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, με δυσμενή μετάθεση αν δεν έσβηναν πρόστιμο για παράβαση που εντόπισαν. Τους απείλησε δηλαδή επειδή εφάρμοζαν τον νόμο. Το alter ego του κ. Τσίπρα για μια ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την ισονομία, την έννομη τάξη και το κράτος δικαίου με την πλήρη ανοχή του και κάλυψη του προέδρου του.

Επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι με τα αντιεμβολιαστικά κηρύγματα, το “αναλαμβάνω το ρίσκο” και την αντίδραση στην τήρηση των μέτρων, το “βάζουμε πλάτη” του ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο κατά της πανδημίας, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί».

Πολάκης: Απόδειξη αυταρχισμού το πρόστιμο στον υπάλληλο

Ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στο επεισόδιο στην ταβέρνα, σε ανάρτησή του κάνει λόγο για ελεεινό και στημένο περιστατικό κατά το οποίο ο αστυνομικός μπήκε για έλεγχο στο κατάστημα, αμέσως μόλις «ο υπάλληλος κατέβασε τη μάσκα του για να φάει κάτι» και πως και πως το να του κόψουν πρόστιμο «είναι απλά επίδειξη αυταρχισμού».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα