

Ένας νεκρός και επτά τραυματίες είναι ο απολογισμός μετά την φωτιά σε ένα Tesla Cybertruck έξω από ξενοδοχείο του Ντόναλντ Τραμπ στο Λας Βέγκας την Πρωτοχρονιά.
Συγκεκριμένα το Tesla Cybertruck, το φορτηγό που κατασκευάζει η εταιρεία του Έλον Μασκ, έπιασε φωτιά την Πρωτοχρονιά στις 08:40 πρωί (τοπική ώρα) μπροστά από ένα ξενοδοχείο του Ντόναλντ Τραμπ στο Λας Βέγκας.
«Εντοπίστηκε ένας άνθρωπος νεκρός μέσα στο Cybertruck», δήλωσε ο σερίφης της αστυνομίας του Λας Βέγκας, Κέβιν Μακμάζιλ σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε από το ABC.
Ο αστυνομικός τόνισε ότι επίσης επτά άτομα υπέστησαν μικροτραυματισμούς. Το συγκεκριμένο Tesla Cybertruck ήταν μοντέλο κατασκευής 2024.
BREAKING: Cybertruck catches fire outside Trump Hotel in Las Vegas. #Cyber #Tesla #donaldtrump pic.twitter.com/zN83ALmpiQ
— Noor (@N_Yahya99) January 1, 2025
Ο Μασκ, αφεντικό της Tesla, δήλωσε σε ανάρτησή του στο X ότι όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας ερευνούν το περιστατικό, ισχυριζόμενος ότι «δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο».
#Sondakika
Las Vegas’taki Trump International Hotel’in girişinde bir siber tırın patlaması sonucu büyük bir patlama meydana geldi.pic.twitter.com/aSyOWYgyeQ— Yavuz (@yavuz_q6) January 1, 2025
Το αμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών το 2024 άνοιξε έρευνα για μια σύγκρουση και μια φωτιά που σημειώθηκε σε ένα τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ένα ηλεκτρικό ημιφορτηγό Tesla σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια.
Σχετικά Νέα
Τουλάχιστον επτά νεκροί σε νέες ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα
Τουλάχιστον επτά άμαχοι σκοτώθηκαν την Τρίτη σε νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε διάφορα σημεία.
Νότια Κορέα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε επωφελή συμφωνία
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Χαν Ντουκ-σου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι.
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.