

Ένας 13χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε νωρίς σήμερα (30/3) το πρωί κι ένα άλλο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά σε ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση στην Καμπατίγια στα βόρεια της Δυτικής Όχθης, όπως ανακοίνωσαν νοσοκομειακοί γιατροί στη γειτονική πόλη Τζενίν.
Αυτόπτες μάρτυρες στην Καμπατίγια, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων νοτίως της Τζενίν, είπαν ότι ισραηλινοί στρατιώτες επέδραμαν στην πόλη τοποθετώντας ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες και κάνοντας εφόδους σε σπίτια. Συνέλαβαν έναν άνδρα και τον γιό του.
Οι ίδιες πηγές είπαν ότι ένοπλοι Παλαιστίνιοι αντάλλαξαν πυρά με τους ισραηλινούς στρατιώτες.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες από τις Δυνάμεις Άμυνας του Ισραήλ (IDF) σχετικά με το περιστατικό στην περιοχή της Τζενίν, η οποία θεωρείται θερμό σημείο για την ένοπλη παλαιστινιακή δράση.
Σχετικά Νέα
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.