Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου: Προσαγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σε δέκα προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ κατά την πορεία οπαδών του Παναθηναϊκού με συμμετοχή 5.000 ατόμων

Η είδηση ότι απόψε αναδεικνύεται ο πρωταθλητής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο απασχολεί το αθλητικό δελτίο.

Το γεγονός ότι στις 20:00 συγκρούονται οι αιώνιοι αντίπαλοι της Θεσσαλονίκης Άρης – ΠΑΟΚ και της Αθήνας Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός έχει θέσει σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού την αστυνομία.

Παράλληλα, πολύ αυστηρά είναι τα μέτρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, όπου αναπτύχθηκαν 700 αστυνομικοί, ενώ κανείς δεν περνάει χωρίς εισιτήριο και όσοι έχουν, ελέγχονται σε δύο σημεία.

Θεσσαλονίκη: Δύο προσαγωγές εκ των οποίων σύλληψη για σπάθα
Στη Θεσσαλονίκη η αποστολή το ΠΑΟΚ αναχώρησε για το γήπεδο της Χαριλάου, ενώ ματαιώθηκε η προεία πρός την Καμάρα καθώς οπαδοί απωθήθηκαν από την αστυνομία προς την Τούμπα. Δύο προσαγωγές έγιναν και η μία μετατράπηκε σε σύλληψη λόγω κατοχής σπάθας.

Ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας συνόδευαν τους οπαδούς που πήγαιναν προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου θα δουν τον αγώνα σε γιγαντοοθόνες. Παράλληλα, οι αστυνομικοί απομάκρυναν τον κόσμο που ερχόταν στην Καμάρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης είχε ανακοινώσει μια ευρεία ζώνη απαγόρευσης κάθε είδους συγκεντρώσεων στις παρακάτω περιοχές:

«Στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς: Αγνώστου Στρατιώτου-Αγ.Δημητρίου – Μακεδονικής Αμύνης – Ολύμπου – Ελ. Βενιζέλου – Λ. Νίκης – Καρόλου Ντηλ-Καστριτσίου – Μητρ. Γενναδίου – Φιλίππου – Αγνώστου Στρατιώτου

» Στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς: Αρμενοπούλου-Νικ. Σκλάβου – Ιασωνίδου- Εγνατία-Παλαιών Πατρών Γερμανού- Τσιμισκή – Κούσκουρα – Βογατσικού – Λ.Νίκης-30ης Οκτωβρίου-Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου-Μ. Μπότσαρη-Αλ. Παπαναστασίου-Λ. Κων. Καραμανλή-Εγνατία-Εθνικής Αμύνης-Αρμενοπούλου,

» Στην πλατεία-μνημείο Λ. Πύργου και την εφαπτόμενη σ’ αυτήν πλατεία αγαλμάτων Μ. Αλεξάνδρου και Κ. Καραμανλή, σε όλη την έκταση αυτών που οριοθετείται από τις οδούς Λ. Νίκης-30ης Οκτωβρίου – Μ. Αλεξάνδρου και

» Σε όλο το πλακόστρωτο της παραλίας που περικλείεται από τις οδούς Λ. Νίκης – 30ης Οκτωβρίου – Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου έως το σημείο που η Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου τέμνεται με την οδό Μ. Μπότσαρη (άρθρο 7 Ν.4703/2020 & άρθρο 8 π.δ/τος 73/2020)».

Για την ιστορία, αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει παίρνει τον τίτλο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση πρωταθλήτρια στέφεται η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα