

Συνεχίζονται οι περιπολίες σε 24ωρη βάση από την ΕΛΑΣ σε όλες τις πληγείσες περιοχές, για την αποτροπή οποιασδήποτε έκνομης ενέργειας και την προστασία των περιουσιών των συμπολιτών μας.
Την ίδια ώρα ένας νέος κίνδυνος απασχολεί τους κατοίκους της Θεσσαλίας. Αφορά τον κίνδυνο μολύνσεων για όσους ζουν ή επιχειρούν αυτές τις μέρες στις πλημμυρισμένες περιοχές. Όλα τα νερά πλέον σε εκείνες τις περιοχές είναι δυνητικά μολυσματικά, όπως προειδοποιούν επιστήμονες. Οι αρχές συνιστούν στους κατοίκους να μην πίνουν ούτε να πλένονται με τα συγκεκριμένα ύδατα. Υγειονομικοί προειδοποιούν για τον αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης λεπτοσπείρωσης και ηπατίτιδας, κυρίως λόγω των τρωκτικών και των ψόφιων ζώων που υπάρχουν στα νερά.
Συνολικά 4.250 διασώσεις – απομακρύνσεις ατόμων, που μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία, έχουν πραγματοποιηθεί από τις 7 το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου, έως τις 7 το πρωί σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Παράλληλα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 9.047 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων.
Σχετικά Νέα
Σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού στη Μύκονο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, προχώρησαν στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου, για παραβάσεις.
Hellenic Train: Το επενδυτικό πρόγραμμα 360 εκατ. ευρώ περιλαμβάνει προμήθεια τροχαίου υλικού και αναβάθμιση των μονάδων συντήρησης
Ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο κομβικού χαρακτήρα επενδύσεις, που πραγματοποιούνται στον κλάδο.
Ταξί: «Εισβολή» συνδικαλιστών του ΣΑΤΑ στο γραφείο του Κυρανάκη καταγγέλλουν συνεργάτες του – Τι απαντά ο Λυμπερόπουλος
«Αγριεύει» η κόντρα ανάμεσα στο υπουργείο Μεταφορών και το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ)..
Καιρός αύριο: Καταιγίδες και βροχές σχεδόν σε όλη την Ελλάδα – Στους 25 βαθμούς θα «πέσει» ο υδράργυρος
Φθινόπωρο ξεκίνησε να θυμίζει ξανά ο καιρός, με τον συννεφιασμένο ουρανό, τις βροχές και.