

Συναγερμός σήμανε το πρωί της ΔΕυτέρας σε ΕΚΑΒ και Λιμεναρχείο Ηρακλείου από έκρηξη μικρής ισχύος που σημειώθηκε σε καζάνι πλοίου που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τις οποίες επικαλείται ο τοπικός ιστότοπος ekriti.gr, υπάρχουν τέσσερις εγκαυματίες εκ των οποίων ο ένας, ένας 30χρονος, έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό και παρέλαβαν τους εγκαυματίες προκειμένου να τους μεταφέρουν στο ΠΑΓΝΗ όπου οι γιατροί είναι έτοιμοι να τους υποδεχθούν.
Σχετικά Νέα
-
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.