

Η Ελληνική Αστυνομία θα είναι στην πρώτη γραμμή για να αποτρέψει δημόσια συνάθροιση κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Όπως είπε, υπάρχουν καλέσματα για συγκεντρώσεις την 17η Νοεμβρίου σε όλη την επικράτεια και βάση της πρόσφατης απαγόρευσης η αστυνομία θα πρέπει να δράσει για να μην πραγματοποιηθούν.
Εξήγησε ότι θα υπάρξουν πάρα πολλές αστυνομικές δυνάμεις σε όλη την επικράτεια ενώ η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. εναντι σε όσους προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις και πορείες θα είναι κλιμακωτή.
“Θα ξεκινήσουμε με παραινέσεις και διάλογο έτσι ώστε να λυθούν όλα όπως πρέπει σε μια πολιτισμένη χώρα”, είπε ο κ. Χρονόπουλος.
Ιδιαίτερα στην Αθήνα θα υπάρχουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί για να ανταπεξέλθουν όπως είπε σε αυτές τις προκλήσεις και πάντα σε στενή συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές.
Μετά τις παραινέσεις θα ακολουθήσουν τα πρόστιμα, όπως προβλέπουν η ΠΝΠ και οι ΚΥΑ της απαγόρευσης.
Στο ερώτημα εάν θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη και συλλήψεις πολιτικών προσώπων, ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθώς πρόκειται για αδικήματα έως το βαθμό πλημμελήματος.
“Σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να φτάσουμε σε τέτοιου είδους σημεία. Εδώ μιλάμε για μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, δεν περισσεύει κανένας στη μάχη”, τόνισε ο κ. Χρονόπουλος.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.