

Εισαγγελική παρέμβαση για τον επόπτη υγείας, ο οποίος προέτρεπε 51χρονη γυναίκα, ασθενή με κορωνοϊό που νοσηλευόταν στο «Παπαγεωργίου», να υπογράψει ώστε να μην διασωληνωθεί. Η γυναίκα δυστυχώς κατέληξε και τα μηνύματα που αντάλλασσαν ήρθαν στο φώς και προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα.
Ο εισαγγελέας, διέταξε επείγουσα εισαγγελική έρευνα σχετικά με την δραστηριότητα του επόπτη για να περιοριστεί και να προστατευτεί η δημοσία υγεία των πολιτών.
Ο επόπτης υγείας έχει απασχολήσει και πάλι τις αρχές και τον βαραίνουν και άλλες πειθαρχικές καταγγελίες.
Οι συνομιλίες τους είναι χαρακτηριστικές:
Πασχαλίνα: Κύριε Τ… Είμαι Παπανικολάου. Θέλουν να με διασωληνώσουν με οξυγόνο 93-94. Μπορείτε να με βοηθήσετε; B Πνευμονολογική…
Επόπτης: Τι έπαθες; Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε την αστυνομία. Υπέγραψε και ανέλαβε την ευθύνη
Πασχαλίνα: Πώς να καλέσω αστυνομία; Αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ να μιλήσω».
Στη συνέχεια η γυναίκα του λέει πως και ο σύζυγός της βρίσκεται στο νοσοκομείο με οξυγόνο και ο επόπτης υγείας ο οποίος δηλώνει υπό παραίτηση στο Facebook της λέει ξανά να αναλάβει την ευθύνη και να φύγει ωστόσο της εξηγεί πως δεν είναι κακό να διασωληνωθεί αλλά δεν μπορεί να της πει γιατί δεν ξέρει τι της συμβαίνει λες και είναι γιατρός!

Προκαλούσε μέσω Facebook ο επόπτης: Οι φονιάδες θα πληρώσουν Πουλημένοι γιατροί, τροποποιούν το DNA»
Aίσθηση προκαλούν, παράλληλα, πλήθος αναρτήσεων του επόπτη στο Facebook, ο οποίος κάνει λόγο για «τροποποίηση του ανθρώπινου DNA» με τα εμβόλια.
«Έφυγε πριν από λίγο η Π… όπως πληροφορούμαι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Μακάριοι οι εν Κυρίω αποθνήσκοντες, ίνα αναπαύονται εκ των κόπων αυτών. Τα δε έργα αυτών ακολουθεί μετ’ αυτών. Καλή ανάσταση Π… και καλή αντάμωση. Οι φονιάδες σου θα πληρώσουν» ανέφερε αρχικά.
Λίγες ώρες μετά, ο ίδιος άνθρωπος, επανήλθε αναφέρθηκε σε γιατρούς που δέχθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και να τροποποιήσουν το DNA τους: «Εξωνημένοι γιατροί, στους φαρμακοβιομηχανους, που δέχτηκαν εν γνώση τους, και εν πλήρη συνειδηση, να τροποποιησουν το DNA τους, μη σεβομενοι την ίδια την ζωή τους, αποδεδειγμένα πλέον, μετά τις φρικαλεες αποκαλύψεις της πρόσφατης Σουηδικής ερευνας, περιμένει κανείς, να σεβαστούν τις ζωές των ασθενών τους, μέσα στα νοσοκομεια; Όχι βέβαια. Δεν δικαιούστε ούτε να ομιλείτε, ούτε να απειλείτε. Βγάλτε τον σκασμό, τόσο απλά, γιατί με κάθε κουβέντα που λέτε, επιβαρύνετε την θέση σας. Οι απόλυτα και πρωταρχικά υπεύθυνοι για την τραγωδία της ιατρικής απάτης, που βιώνει η ανθρωπότητα».
Σχετικά Νέα
Hellenic Train: Το επενδυτικό πρόγραμμα 360 εκατ. ευρώ περιλαμβάνει προμήθεια τροχαίου υλικού και αναβάθμιση των μονάδων συντήρησης
Ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο κομβικού χαρακτήρα επενδύσεις, που πραγματοποιούνται στον κλάδο.
Ταξί: «Εισβολή» συνδικαλιστών του ΣΑΤΑ στο γραφείο του Κυρανάκη καταγγέλλουν συνεργάτες του – Τι απαντά ο Λυμπερόπουλος
«Αγριεύει» η κόντρα ανάμεσα στο υπουργείο Μεταφορών και το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ)..
Καιρός αύριο: Καταιγίδες και βροχές σχεδόν σε όλη την Ελλάδα – Στους 25 βαθμούς θα «πέσει» ο υδράργυρος
Φθινόπωρο ξεκίνησε να θυμίζει ξανά ο καιρός, με τον συννεφιασμένο ουρανό, τις βροχές και.
Κορυδαλλός: Φυλακισμένος κρατούσε ομήρους αιχμάλωτους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους
Σύμφωνα με τον ALPHA, ο κρατούμενος αρχικά κατάφερε να κρατήσει δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους, στη.