

Διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα κοντά στο Σύνταγμα, έψαχνε η 20χρονη Καρολάιν που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, όπως αποκάλυψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού. Σύμφωνα με το skai.gr, ήθελε να τον εγκαταλείψει από τον Νοέμβριο και να βρει μια κατοικία κοντά στη σχολή μαγειρικής στην οποία και σκόπευε να φοιτήσει.
Η Καρολάιν είχε αποκαλύψει στη σύμβουλο ότι η σχέση είχε φτάσει σε τέλμα, ότι φοβόταν πάρα πολύ τον Αναγνωστόπουλο και της ζητούσε συμβουλές πώς να διαχειριστεί το πρόβλημα αυτό.
Η σύμβουλος ψυχικής υγείας εκτιμά επίσης ότι μήνυμα που έλαβε από την Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες δεν είναι διόλου απίθανο να είχε σταλεί από τον ίδιο τον δολοφοόνο, τόνισε η κ. Μάρκου.
Η κ. Μυλωνοπούλου προέτρεψε την Καρολάιν να μιλήσει με τη μητέρα της αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να την απογοητεύσει. Όπως πρόσθεσε η 20χρονη είχε αντιληφθεί ότι είχε κάνει μια λάθος επιλογή και προσπαθούσε να βρει διέξοδο.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.