

Οι υπουργοί Ενέργειας των 27 χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν τη Δευτέρα μεθόδους μείωσης της ζήτησης για φυσικό αέριο, καθώς το μπλοκ αντιμετωπίζει τη μείωση των ρωσικών ροών και προετοιμάζεται για νέα σοκ στο πεδίο της προσφοράς.
“Σχεδιάζω να παρουσιάσω στους υπουργούς συγκεκριμένα βήματα στα οποία θεωρώ ότι πρέπει να προχωρήσουμε, τόσο από πλευράς των κρατών – μελών όσο και από πλευράς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής”, δήλωσε η επίτροπος Ενέργειας της ΕΕ Κάντρι Σίμσον, κατά την άφιξη της στη σύνοδο των υπουργών στο Λουξεμβούργο.
Η Κομισιόν θα παρουσιάσει το σχέδιο της ΕΕ για συντονισμό της προετοιμασίας των 27 για πιθανά σοκ στην προσφορά αερίου τον Ιούλιο.
Σχετικά Νέα
Συνάντηση του προέδρου της Συρίας με ένα μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του αμερικανικού Κογκρέσου
Ο μεταβατικός πρόεδρος της Συρίας Άχμεντ αλ Σάρα συναντήθηκε στη Δαμασκό με ένα μέλος.
Ουγγαρία: Ο Μαγυάρος που απειλεί τον Όρμπαν
Ο πρώην υποστηρικτής και πλέον αντίπαλος του Βίκτορ Όρμπαν, Πέτερ Μάγκιαρ, είναι σήμερα ο.
Γιορτινό τραπέζι: Τα απαραίτητα αγοράζει ο κόσμος από τη Βαρβάκειο και το Καπάνι – Μικρή πτώση στις τιμές σήμερα
Την τελευταία στιγμή περιμένουν πολλοί καταναλωτές για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το αυριανό πασχαλινό.
Reuters: Το Ισραήλ δεν αποκλείει την επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Το Ισραήλ δεν αποκλείει την επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν τους επόμενους μήνες,.