ΕΔΕ για τον αστυνομικό που δηλώνει ότι η «Ελλάδα θα κυβερνιέται με την ισχύ των κλομπ»

ΕΔΕ διατάχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, για τις χυδαίες αναρτήσεις στα social media από τον αστυνομικό και -σύμφωνα με τον ίδιο- μέλος της ΝΔ, Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αναρτήσεις αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στο Facebook, ο οποίος δηλώνει μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Διατάχτηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος βρίζει με χυδαίο τρόπο τον Αλέξη Τσίπρα, λέει στον Κ. Μητσοτάκη ότι τα ΜΑΤ είναι στο πλευρό του και δηλώνει ότι «η Ελλάδα θα κυβερνιέται με την αποκλειστικά με την ισχύ των γκλόμπς».

Ο εν λόγω κύριος, σε πολλές αναρτήσεις του συμπληρώνει και τον… αριθμό μητρώου της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνει ευθαρσώς ότι «το κράτος είναι τα ΜΑΤ», ζητάει επανασύσταση της ομάδας Δ και στέλνει μήνυμα στους «κόπρους αναρχικούς».

Οι αναρτήσεις έχουν, πλέον, διαγραφεί, όμως γεννώνται πολλά εύλογα ερωτήματα προς τη Νέα Δημοκρατία για τον εν λόγω «κύριο».

Το 2015, μάλιστα, είχε απασχολήσει ξανά με ανάρτηση που προέτρεπε τους αστυνομικούς να προβούν σε ακραία βασανιστικές πράξεις κατά συλληφθέντων «αναρχικών».

Δείτε τις χυδαίες αναρτήσεις:

Πληροφορίες: Εφημερίδα των Συντακτώνhuffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα