

ΕΔΕ διατάχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, για τις χυδαίες αναρτήσεις στα social media από τον αστυνομικό και -σύμφωνα με τον ίδιο- μέλος της ΝΔ, Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο
Σάλο έχουν προκαλέσει οι αναρτήσεις αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στο Facebook, ο οποίος δηλώνει μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Διατάχτηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).
Ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος βρίζει με χυδαίο τρόπο τον Αλέξη Τσίπρα, λέει στον Κ. Μητσοτάκη ότι τα ΜΑΤ είναι στο πλευρό του και δηλώνει ότι «η Ελλάδα θα κυβερνιέται με την αποκλειστικά με την ισχύ των γκλόμπς».
Ο εν λόγω κύριος, σε πολλές αναρτήσεις του συμπληρώνει και τον… αριθμό μητρώου της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνει ευθαρσώς ότι «το κράτος είναι τα ΜΑΤ», ζητάει επανασύσταση της ομάδας Δ και στέλνει μήνυμα στους «κόπρους αναρχικούς».
Οι αναρτήσεις έχουν, πλέον, διαγραφεί, όμως γεννώνται πολλά εύλογα ερωτήματα προς τη Νέα Δημοκρατία για τον εν λόγω «κύριο».
Το 2015, μάλιστα, είχε απασχολήσει ξανά με ανάρτηση που προέτρεπε τους αστυνομικούς να προβούν σε ακραία βασανιστικές πράξεις κατά συλληφθέντων «αναρχικών».
Δείτε τις χυδαίες αναρτήσεις:





Πληροφορίες: Εφημερίδα των Συντακτών, huffingtonpost.gr
Σχετικά Νέα
Πέτρος Τατσόπουλος: Συνελήφθη και κρατείται στο ΑΤ Ομόνοιας
Ο συγγραφές και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος συνελήφθη από τις Αρχές το βράδυ της.
Σεισμός στην Εύβοια μεγέθους 3,3 της κλίμακας Ρίχτερ
Σεισμός σημειώθηκε στην Νότια Εύβοια μεγέθους 3,3 της κλίμακας Ρίχτερ σύμφωνα με την αρχική.
Λάρισα: Σύλληψη άνδρα για τον διπλό βιασμό της συζύγου του
Στη σύλληψη του 40χρονου άνδρα που κατηγορείται για τον διπλό βιασμό της συζύγου του,.
Κρήτη: Αισιόδοξοι οι γιατροί για το αγοράκι που κατάπιε καυστικό υγρό
Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την πορεία της υγείας του 2,5 ετών αγοριού από.