

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν σήμερα (2.2.2023) το πρωί στην Αθήνα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, καθώς 2 αλλοδαποί 38 και 30 ετών κατηγορούνται απόπειρα κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βία κατά των αστυνομικών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα δύο άτομα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να έχουν μπει σε παλαιοπωλείο της Αθήνας για να το κλέψουν. Μόλις οι δύο αλλοδαποί αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών στο σημείο, έσπασαν μια τζαμαρία προκειμένου να διαφύγουν, τραυματίζοντας τον έναν στο κεφάλι.
Μετά, προσπάθησαν να αποφύγουν με κάθε τρόπο την σύλληψή τους, πετώντας αντικείμενα προς τους αστυνομικούς και τοποθετώντας ως εμπόδια ντουλάπες και καρέκλες που υπήρχαν στο χώρο.
Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν και τους οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης.
Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Σχετικά Νέα
Εκσυγχρονισμός σιδηρόδρομου: Σε δύο πυλώνες το ν/σ, ρυθμίσεις για την ασφάλεια και το προσωπικό – Το χρονοδιάγραμμα για τον νέο ΟΣΕ
Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για τη δραστική αναβάθμιση των σιδηροδρομικών υποδομών στη χώρα αναφέρθηκε.
Τα νέα ντοκουμέντα για τη δράση κυκλώματος με παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων
Τα νέα βίντεο ντοκουμέντα από φαρμακεία της Αθήνας και Θεσσαλονίκης πλαισιώνουν τις καταγγελίες ασφαλισμένου.
Το Land Rover Defender της Αστυνομίας βγήκε στους δρόμους -Σε ποια περιοχή της Αθήνας κυκλοφορεί
Το σκληροτράχηλο μοντέλο θα συνδράμει στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας στη.
Ιωάννινα: Πτώση δέντρου λόγω των ισχυρών ανέμων – Καταπλάκωσε τρία αυτοκίνητα στο πάρκινγκ των ΚΤΕΛ
Οι ισχυροί άνεμοι που “σαρώνουν” το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων προκάλεσαν την πτώση δέντρου σε τρία.