

Δύο πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα πριν από λίγη ώρα σε δασικές εκτάσεις στην Νέα Μάκρη Αττικής. Η μια εστία εκδηλώθηκε κοντά στην ιερά μονή του Αγίου Εφραίμ ενώ η δεύτερη εστία είναι στην οδό Δήμητρας, στην περιοχή Λιβίσι. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και υπάρχουν σπίτια.
Από την πυροσβεστική κινητοποιήθηκαν άμεσα επίγειες δυνάμεις μεταξύ των οποίων ένα πεζοπόρο τμήμα και το μηχανοκίνητο τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος ενώ συνδράμουν και εθελοντές πυροσβέστες με δικά τους οχήματα που επιχειρούν στις εστίες των πυρκαγιών.
Σημειώνεται ότι η φωτιά στο Λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά κατευθύνεται προς την θάλασσα χωρίς να απειλεί κάτι άμεσα, μέχρι στιγμής,
Σχετικά Νέα
Εξαρθρώθηκαν δυο εγκληματικές οργανώσεις που εξαπατούσαν πολίτες σε Ελλάδα και Κύπρο
Δυο εγκληματικές οργανώσεις που αφαίρεσαν περίπου 630.000 ευρώ εξαπατώντας πολίτες σε πολλές περιοχές της.
ΠΑΟ – Εφές 75-67: Τα 7 αστέρια… θάμπωσαν τους Τούρκους στο ΟΑΚΑ – Στο Άμπου Ντάμπι για το 8ο
Ο Παναθηναϊκός έχοντας δύο πρόσωπα, αυτό του πρώτου ημιχρόνου που κατατρόπωσε την Εφές, αλλά και του.
Λήξη συναγερμού στην Θεσσαλονίκη: Φάρσα το e-mail για βόμβα στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ
Χωρίς να βρεθεί κάτι ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας στις εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ, στην.
Ευρωλίγκα: Ξεκίνησε το Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές
Ξεκίνησε το σπουδαίο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ ανάμεσα στον.