

Τα επερχόμενα νομοσχέδια που αφορούν την Ιδιωτική Εκπαίδευση, την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και Δια Βίου Μάθηση, καθώς και τις δράσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κατά το χρόνο που πέρασε από την ανάληψη της ηγεσίας, με έμφαση στην αναβάθμιση του σχολείου και την καλλιέργεια νέων δεξιοτήτων, ανέπτυξε η Νίκη Κεραμέως.
Η κα Κεραμέως παραχώρησε συνέντευξη στο δημοσιογράφο και αρχισυντάκτη πολιτικού ρεπορτάζ στα «Παραπολιτικά» Κώστα Παπαχλιμίντζο, ενώ απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στην πρωινή συνεδρία για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η Υπουργός στην παρέμβασή της υπογράμμισε την υποδειγματική προσαρμογή των Πανεπιστημίων μας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση κατά τη διάρκεια αναστολής της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας με το 96,35% των προπτυχιακών μαθημάτων να πραγματοποιείται εξ αποστάσεως, αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, που πρωτοστατεί εδώ και χρόνια στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.