

Μπορεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας ο καιρός πλέον να θυμίζει καλοκαίρι, ωστόσο στην ορεινή Κορινθία, το απόγευμα της Δευτέρας, καταγράφηκαν τελείως διαφορετικές εικόνες από τις… βουτιές στη θάλασσα που είδαμε το Σαββατοκύριακο.
Όπως θα δείτε στις εικόνες από το korinthostv, έπεσε χαλάζι και μάλιστα ήταν αρκετά δυνατή η χαλαζόπτωση στο χωριό Λαύκα Στυμφαλίας στην ορεινή Κορινθία, προκαλώντας μάλιστα ζημιές σε κηπευτικά καθώς και στα αμπέλια της περιοχής.
Σχετικά Νέα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Μαΐου
Σήμερα Τρίτη, 13 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίας Γλυκερίας μάρτυρος, Οσίου Σεργίου του ομολογητού. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (13/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Αμοργού
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (02.30),.
Λάρισα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το φρικτό έγκλημα – «Ακούγονταν φωνές για βοήθεια»
Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.