Δημητρακόπουλος: Μεγάλη αγωνία της Εύας Καϊλή να επιστρέψει αθώα στην πατρίδα της

«Μεγάλη αγωνία της Εύας Καϊλή είναι τώρα να επιστρέψει αθώα στην πατρίδα της, να ξέρουν οι ψηφοφόροι της ότι δεν τους πρόδωσε και να επανέλθει στον πολιτικό στίβο»: το σχόλιο αυτό έκανε ο δικηγόρος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, που από τη Μεγάλη Παρασκευή αποφυλακίστηκε με βραχιολάκι, είπε πως η πελάτης του ζει σε μια μικρή μεζονέτα 90τμ και όχι σε τεράστιο ακίνητο, όπως έγραφαν ορισμένα ΜΜΕ.

Υποστήριξε, επίσης, πως τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται αποδομούνται μέρα με τη μέρα.

Το βασικότερο στοιχείο, όπως είπε, είναι ότι δεν βρέθηκαν τα δαχτυλικά της αποτυπώματα στις δεσμίδες χρημάτων, που εντοπίστηκαν στο σπίτι της.

«Η Εύα Καϊλή έχει τεράστια αποθέματα δύναμης από το γεγονός ότι είναι αθώα. Θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να το αποδείξει» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αναφερόμενος παράλληλα και στις επόμενες κινήσεις της πελάτισσάς του από εδώ και στο εξής.

«Σύντομα θα ζητήσουμε να αρθεί ο κατ΄οίκον περιορισμός και να βγει το βραχιολάκι, καθώς δεν είναι ύποπτη φυγής ή άλλων αδικημάτων. Επίσης θα ζητήσει να ασκεί τα πολιτικά της καθήκοντα και δικαιώματα στο Ευρωκοινοβουλιο, να συμμετέχει στις συνεδριάσεις και να ψηφίζει κατά συνείδηση» ανέφερε.

Η ίδια η Καϊλή έστειλε μήνυμα μέσω του δικηγόρου της στην εκπομπή σχετικά με δημοσιεύματα για επαφές με άλλα κόμματα.

«Μύθοι, ψέματα και προσβλητικά αυτά που γράφονται ότι μιλούσα με κάποιο άλλο κόμμα, εγώ ήμουν ταγμένη στον χώρο μου» θέλησε να μεταφέρει η 44χρονη πολιτικός.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα