

Το Γραφείο Πολιτικών και Μέσων της Προεδρίας της Συριακής Δημοκρατίας ανακοίνωσε, στο συριακό πρακτορείο «SANA», ότι «η Ειδική Σύμβουλος της Προεδρίας, Λούνα Αλ-Σιμπλ, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα σε έναν από τους δρόμους που οδηγούν στην πόλη της Δαμασκού χθες το απόγευμα».
Το γραφείο πρόσθεσε : «Το ατύχημα οδήγησε το αυτοκίνητο να εκτραπεί από τον δρόμο και να υποστεί πολλές συγκρούσεις που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό της συμβούλου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στη Δαμασκό, όπου διαπιστώθηκε αιμορραγία στο κεφάλι και χρειάστηκε να εισαχθεί στην εντατική μονάδα για θεραπεία».
Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας Al-Araby Al-Jadeed, «Το ατύχημα φαίνεται να είναι προμελετημένο, καθώς ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο τη χτύπησε από πίσω, σπρώχνοντας το αυτοκίνητό της προς τη μέση του δρόμου».
Εντωμεταξύ οι πηγές τόνισαν ό,τι «το αυτοκίνητο που τη χτύπησε ήταν εξοπλισμένο με σιδερένιο στήριγμα μπροστά, προκαλώντας στην Αλ-Σιμπλ σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία».
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Οι τρεις μήνες της 2ης θητείας Τραμπ στην προεδρία σε 10 στιγμές-κλειδιά
Μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο την 20ή Ιανουαρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ αναποδογύρισε.
Τουλάχιστον επτά νεκροί σε νέες ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα
Τουλάχιστον επτά άμαχοι σκοτώθηκαν την Τρίτη σε νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε διάφορα σημεία.
Νότια Κορέα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε επωφελή συμφωνία
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Χαν Ντουκ-σου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι.
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.