

“Τα “ήρεμα νερά” στο Αιγαίο και η Διακήρυξη των Αθηνών δεν μπορούν να δημιουργούν ούτε αυταπάτες στην Αθήνα ούτε περιθώρια στην ‘Αγκυρα για νέες προκλήσεις”, ανέφερε σε δήλωσή του ο Δημήτρης Μάντζος, αρμόδιος του ΚΤΕ Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
Πρόσθεσε ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης “πιστεύει και υποστηρίζει τη συνέχιση του ελληνοτουρκικού διαλόγου, χωρίς αυταπάτες, με ρεαλισμό και βαθιά επίγνωση των θέσεων της άλλης πλευράς, με έμφαση στην ουσία και όχι στην επικοινωνία”, όπως συγκεκριμένα σημειώνει.
Ο κ. Μάντζος επισημαίνει ότι οι νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν για τα “σύνορα της μεγάλης ισχυρής Τουρκίας”, που εκτείνονται από τη Θεσσαλονίκη έως τη Βόρεια Κύπρο, αποδεικνύουν ότι η τουρκική αναθεωρητική ρητορική όχι μόνο δεν υποχωρεί αλλά εντείνεται και κεφαλαιοποιείται ως πολιτική επιλογή της ‘Αγκυρας.
Σχετικά Νέα
Επίκαιρη ερώτηση προς τον Κ. Μητσοτάκη για την Ομάδα Αλήθειας κατέθεσε ο Σ. Φάμελλος
Επιμένει στο “σκάνδαλο”, όπως το αποκαλεί, της Ομάδας Αλήθειας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης.
Κ. Μητσοτάκης για δημογραφικό: Από τα πιο κρίσιμα προβλήματα της χώρας
Ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το δημογραφικό, σε.
ΚΚΕ: Τα μόνα χειροπιαστά αποτελέσματα της συνάντησης Μητσοτάκη – Μελόνι είναι αυτά που αφορούν τις μπίζνες των ομίλων των δύο χωρών
Σε σχολιασμό των δηλώσεων των πρωθυπουργών της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ιταλίας, Τζόρτζια.
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.