

Επιμένει η 52χρονη γυναίκα, στο σπίτι της οποίας συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς, πως ο υπαρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης βρέθηκε στο σπίτι στου Ζωγράφου για λίγες μόνο ώρες καθώς ήταν…περαστικός. Μιλώντας αποκλειστικά στο OPEN και στον Γιάννη Ρήγο η 52χρονη ισχυρίστηκε πως ο φυγόποινος χρυσαυγίτης πήγε στο σπίτι προκειμένου να «φρεσκαριστεί» και υποστήριξε ότι τον άφησε να μπει μέσα από… περιέργεια. Σε ερώτημα γιατί δεν κάλεσε της Αρχές απάντησε πως δεν μπορούσε από «σεβασμό» στο πρόσωπό του καταδικασμένου υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.
Αναλυτικότερα μιλώντας στο OPEN η 52χρονη, η οποία καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλακή για υπόθαλψη εγκληματία σημείωσε: «O άνθρωπος ήτανε να φύγει, κάποια στιγμή θα έτρωγε και θα έφευγε. Μεσολάβησαν… 3 ώρες; Μπορεί να ήταν 3μιση. Ήθελε λίγο να φρεσκαριστεί, να τακτοποιήσει κάποια πράγματα που είχε και να φύγει».
Του άνοιξα γιατί ήθελα να μάθω πράγματα
Σε ερώτηση γιατί δεν τον έδιωξε εξ΄ αρχής από το σπίτι όταν αυτός της χτύπησε την πόρτα (εφόσον και εκείνη γνώριζε πως καταζητείται από τις Αρχές) η 52χρονη απάντησε: «Θα μπορούσα εγώ να του κλείσω έτσι την πόρτα κατάμουτρα και να πω “φύγε”. Δεν το ήθελα. Ήθελα να δω τι γίνεται. Ήθελα να μάθω. Άσχετα που δεν μου μίλησε για τίποτα», υποστήριξε η 52χρονη.
Κάποιος τηλεφώνησε στις Αρχές – Δεν το έκανα εγώ από σεβασμό
Η 52χρονη υποστήριξε πως οι Αρχές βρήκαν τον Παππά στο σπίτι της επειδή κάποιος τους τηλεφώνησε. Παράλληλα η ίδια σημείωσε πως δεν ενημέρωσε την Αστυνομία από…σεβασμό στο πρόσωπο του χρυσαυγίτη: «Κάποιος τηλεφώνησε, προφανώς τον είδανε και τηλεφωνήσανε. Υπήρχε πληροφορία ότι βρίσκεται εδώ… Εγώ είμαι νομοταγής άνθρωπος. Έπρεπε να καλέσω τις αρχές. Γιατί δεν το έκανα; Δεν φοβήθηκα ότι θα μου κάνει κάτι προς Θεού, αλλά δεν ήθελα τον άνθρωπο που σέβομαι, να του δείξω περιφρόνηση» σημείωσε.
Σημειώνεται πως η 52χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανίας, έχει πολιτογραφηθεί Ελληνίδα, το 2017. Μάλιστα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη στην Αθήνα.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.