

Η τροπική καταιγίδα Ντάρμπι σάρωσε σχεδόν όλες τις παραλίες στη Χαβάη, με τεράστια κύματα να πλημμυρίζουν τις παραθαλάσσιες περιοχές.
Η περιοχή Χαβάη χτυπήθηκε από την τροπική καταιγίδα Ντάρμπι, η οποία όμως γρήγορα αναβαθμίστηκε σε τυφώνα κατηγορίας 3, με αποτέλεσμα πολλοί να μην προλάβουν να πάρουν μέτρα ασφαλείας ή να αναβάλλουν κάποιες δραστηριότητες.
Όπως συνέβη με ένα γαμήλιο πάρτι, όπου οι καλεσμένοι έτρεχαν να γλιτώσουν από τους υδάτινους όγκους, κρατώντας πιάτα με φαγητό στα χέρια.
Ο Ντάρμπι σάρωσε σχεδόν όλες τις παραλίες στη Χαβάη, με τεράστια κύματα να πλημμυρίζουν τις παραθαλάσσιες περιοχές, να σκορπίζουν πανικό και να προκαλούν αρκετές καταστροφές, σε επιχειρήσεις, αλλά και σε σπίτια. Οι εικόνες από το νησί Keauhou κόβουν την ανάσα, καθώς τεράστιοι πίδακες νερού σκεπάζουν σπίτια.
Σχετικά Νέα
Ο Μάικλ Τζόρνταν ξανά στο ΝΒΑ
Ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών μετά από 22 χρόνια επιστρέφει στην Λίγκα ως.
Ζελένσκι: Θα εκτιμούσαμε την παρουσία Τραμπ στη συνάντηση στην Τουρκία
Τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία.
Μόντι: Οι επιχειρήσεις μας κατά του Πακιστάν έχουν απλώς “παγώσει” – Η συμπεριφορά τους θα κρίνει το μέλλον
Στο πρώτο του διάγγελμα προς τους πολίτες της Ινδίας, ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι υποστήριξε.
Τραμπ: Εμπόδισε μια «πυρηνική σύρραξη» μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως εμπόδισε μια «πυρηνική σύρραξη» μεταξύ της Ινδίας και.