

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησαν την Κυριακή ένας πατέρας και το παιδί του στη θαλάσσια περιοχή της Παλαιόχωρας, στα Χανιά.
Ο πατέρας του παιδιού, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο, μπήκε στη θάλασσα με στόχο να το βγάλει στην ακτή. Ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, άρχισαν να παρασέρνουν και τον ίδιο προς τ’ ανοιχτά.
Άμεσα σήμανε συναγερμός στον Λιμενικό Σταθμό Παλαιόχωρας. Σκάφος του Λιμενικού έσπευσε στην περιοχή, ενώ είχε ήδη κινητοποιηθεί και σκάφος ιδιώτη που έφτασε στο σημείο όπου είχαν παρασυρθεί παιδί και πατέρας.
Τελικά και οι δύο περισυνελέγησαν σώοι και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη στεριά.
Σχετικά Νέα
Νταλίκα έπεσε από τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη στη Θηβών
Φορτηγό έπεσε λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα της Πέμπτης από τη γέφυρα στην Πέτρου Ράλλη και.
Όταν η Aegean «ξέχασε» την αξιοπρέπεια: Μητέρα με σκλήρυνση κατά πλάκας αποκλείστηκε από πτήση
Ένα προγραμματισμένο ταξίδι ρουτίνας εξελίχθηκε σε τραυματική εμπειρία για μια μητέρα με σκλήρυνση κατά.
Άλιμος: Φωτογραφία – ντοκουμέντο με τον άνδρα να κρατά αγκαλιά το βρέφος
Ένα νέο στοιχείο μπαίνει στο “μικροσκόπιο” των ερευνών για την υπόθεση εγκατάλειψης και πιθανής.
Ελληνικό: Οι αντιφάσεις της οικιακής βοηθού και τα ερωτήματα στο μικροσκόπιο των Αρχών
Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με τον θάνατο τριών μελών της οικογένειας Σιδηροπούλου στο Ελληνικό,.