

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας άνδρας στο νησάκι της ΠαλαιοΣούδας στο Μαράθι Χανίων.
Ο άνδρας που είχε πάει βόλτα στην περιοχή είδε ξαφνικά μπροστά του ένα κρανίο και ανθρώπινα οστά και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.
Όπως αναφέρει το zarpanews.gr , η οδοντοστοιχία είναι σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που ενδεχομένως βοηθήσει στο να διαπιστωθεί η ηλικία των οστών.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ασφάλειας Χανίων με σκάφος του λιμενικού προκειμένου να περισυλλέξουν τα οστά τα οποία θα αποσταλούν για περεταίρω εξετάσεις. Αυτές είναι που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση και να διαπιστώσει σε ποιον ανήκει ο σκελετός ποια είναι η ηλικία του.
Την υπόθεση ερευνά η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.