Χαλκίδα: Ιερέας διευθυντής ορφανοτροφείου απειλούσε να χτυπήσει 12χρονο αγόρι με ξύλινη βέργα

Ένας ιερέας που έχει τοποθετηθεί σε διευθυντική θέση ορφανοτροφείου αρένων σε μοναστήρι της Χαλκίδας, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και απειλής σε βάρος ανήλικου αγοριού.

Πρόκειται για 38χρονο παπά, ο οποίος απειλούσε να χτυπήσει με ξύλινη βέργα ένα 12χρονο αγόρι από την Ολλανδία το οποίο φιλοξενείται στο ορφανοτροφείο.

Το περιστατικό βίας αποκαλύφθηκε σήμερα μετά την μήνυση που κατέθεσε το παιδί σε βάρος του ιερέα με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει την βαρύτατη κατηγορία της ενδοοικογενενειακής βίας και απειλής.

Όπως έγινε γνωστό το περιστατικό σημειώθηκε χθες λίγο μετά το μεσημέρι μεταξύ των ωρών 14.00-18.00 , οπότε και ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία όλα ξεκίνησαν όταν το 12χρονο αγοράκι από την Ολλανδία πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης και έκαναν την καταγγελία.

Άφωνοι οι αξιωματικοί άκουσαν το αγοράκι να του περιγράφει το σκηνικό.

Όπως τους είπε χθες το μεσημέρι ο ιερέας μέσα στο ορφανοτροφείο φώναζε και το απείλησε κρατώντας στα χέρια του μια ξύλινη βέργα.

Ο μικρός έβαλε τα κλάματα και στη συνέχεια πήγε στο τμήμα και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 38χρονου παπά που είναι διευθυντής του ιδρύματος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα