

Αυξημένη αναμένεται σήμερα παραμονή του Δεκαπενταύγουστου η κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ το Λιμενικό Σώμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών.
Όσοι και όσες πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης των πλοίων.
Για σήμερα από τον Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 21 απόπλοι πλοίων, 13 από τη Ραφήνα και 5 από το Λαύριο. Χθες Τρίτη 13/8 από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 26 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 24.779 επιβάτες, 3.949 οχήματα, 828 δίκυκλα και 890 φορτηγά, για διάφορα νησιά του Αιγαίου.
Για τον Αργοσαρωνικό απέπλευσαν 38 πλοία με 6.819 επιβάτες, 676 ΙΧ οχήματα, 68 φορτηγά και 202 δίκυκλα. Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 13 απόπλοι πλοίων με 6.961 επιβάτες, 1.293 ΙΧ οχήματα, 78 φορτηγά και 142 δίκυκλα. Από το Λαύριο αναχώρησαν 5 πλοία με 1.592 επιβάτες 450 ΙΧ οχήματα 39 φορτηγά και 50 δίκυκλα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.