

Στα 8.100 ανέρχονταν απόψε τα ενεργά κρούσματα κορωνοϊού στην Αυστρία (η χώρα έχει 8,9 εκατομμύρια κατοίκους), αλλά την ίδια στιγμή έχει μειωθεί στους 68 ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονται με συμπτώματα κορονοϊού σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (κατά 16 λιγότεροι το τελευταίο εικοσιτετράωρο) και συνολικά οι νοσηλευόμενοι σε νοσοκομείο είναι 341, σύμφωνα με τα αποψινά στοιχεία του υπουργείου Υγείας στη Βιέννη.
Τα ίδια στοιχεία ανέφεραν πως έχουν καταγραφεί έως σήμερα 38.414 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, 29.229 άνθρωποι έχουν αποθεραπευθεί, σε 766 έχει φτάσει ο αριθμός των θανάτων από κορονοϊό, και μέχρι σήμερα έχουν διενεργηθεί συνολικά 1.444.683 διαγνωστικά τεστ.
), αλλά την ίδια στιγμή έχει μειωθεί στους 68 ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονται με συμπτώματα κορωνοϊού σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (κατά 16 λιγότεροι το τελευταίο εικοσιτετράωρο) και συνολικά οι νοσηλευόμενοι σε νοσοκομείο είναι 341, σύμφωνα με τα αποψινά στοιχεία του υπουργείου Υγείας στη Βιέννη.
Τα ίδια στοιχεία ανέφεραν πως έχουν καταγραφεί έως σήμερα 38.414 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, 29.229 άνθρωποι έχουν αποθεραπευθεί, σε 766 έχει φτάσει ο αριθμός των θανάτων από κορωνοϊό, και μέχρι σήμερα έχουν διενεργηθεί συνολικά 1.444.683 διαγνωστικά τεστ.
Σχετικά Νέα
Το Βατικανό ως oυδέτερος xώρος για ειρηνευτικές συνομιλίες
Η πρόταση του Πάπα Λέοντα ΙΔ΄ να φιλοξενήσει συνομιλίες για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Ζελένσκι: Το Κίεβο δεν θα αποδεχθεί απόσυρση των δυνάμεών του από περιοχές που παραμένουν υπό ουκρανικό έλεγχο
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε νωρίτερα.
Το Ισραήλ θα αναλάβει τον έλεγχο όλης της Γάζας, λέει ο Νετανιάχου – Με το σταγονόμετρο η ανθρωπιστική βοήθεια, «σκηνικό αποκάλυψης», καταγγέλλουν οι ΜΚΟ
Απαντώντας στην ανακοίνωση της περιορισμένης επανέναρξης εισόδου της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας,.
Τι σηματοδοτεί η τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ και Πούτιν: Οι «άμεσες διαπραγματεύσεις» και οι απαιτήσεις της Ρωσίας
Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν είχαν μια τηλεφωνική επικοινωνία για πάνω από δυο ώρες.