

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης σε εργοστάσιο με εύφλεκτα υλικά στο Βαθύ Αυλίδας στο δρόμο προς Ριτσώνα.
Το μέτωπο της φωτιάς αφού έκαψε ολοσχερώς το εργοστάσιο, επεκτάθηκε και σε διπλανές εγκαταστάσεις πριν τεθεί υπό έλεγχο από τις ισχυρές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής από Χαλκίδα, Οινόφυτα, Θήβα και Λιβαδειά, που βρέθηκαν στο σημείο για τον περιορισμό της φωτιάς στο δύο κτηρίων εργοστάσιο ήταν 31 πυροσβέστες με 14 οχήματα, καθώς ο κίνδυνος επέκτασης ήταν ορατός αφού πολύ κοντά υπάρχει και πρατήριο υγρών καυσίμων.
H πυρκαγιά προκλήθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στον χώρο του εργοστασίου, το οποίο παράγει λάστιχα και αφρολέξ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, εκκενώθηκαν οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου, καθώς εργαζόμενοι βρίσκονταν μέσα την ώρα που ξεκίνησε η πυρκαγιά.
Η φωτιά ήταν ορατή και από την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.
Σχετικά Νέα
Νταλίκα έπεσε από τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη στη Θηβών
Φορτηγό έπεσε λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα της Πέμπτης από τη γέφυρα στην Πέτρου Ράλλη και.
Όταν η Aegean «ξέχασε» την αξιοπρέπεια: Μητέρα με σκλήρυνση κατά πλάκας αποκλείστηκε από πτήση
Ένα προγραμματισμένο ταξίδι ρουτίνας εξελίχθηκε σε τραυματική εμπειρία για μια μητέρα με σκλήρυνση κατά.
Άλιμος: Φωτογραφία – ντοκουμέντο με τον άνδρα να κρατά αγκαλιά το βρέφος
Ένα νέο στοιχείο μπαίνει στο “μικροσκόπιο” των ερευνών για την υπόθεση εγκατάλειψης και πιθανής.
Ελληνικό: Οι αντιφάσεις της οικιακής βοηθού και τα ερωτήματα στο μικροσκόπιο των Αρχών
Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με τον θάνατο τριών μελών της οικογένειας Σιδηροπούλου στο Ελληνικό,.