

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ηλικιωμένης γυναίκας που το μεσημέρι του Σαββάτου βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο εκλάπη χωρίς οι κακοποιοί να καταλάβουν την παρουσία της.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες έκλεψαν το όχημα ενός ηλικιωμένου που είχε παρκάρει έξω από το κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας για να κάνει κάποια ψώνια. Μέσα στο όχημα βρισκόταν όμως η σύζυγός του άνδρα, η οποία πάσχει από άνοια.
Οι κλέφτες όταν διαπίστωσαν ότι μέσα ήταν η γυναίκα εγκατέλειψαν το όχημα στη λεωφόρο Ιωνίας.
Οι αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί μετά από καταγγελία του συζύγου της εντόπισαν το αυτοκίνητο και τη γυναίκα που ήταν καλά στην υγεία της.
Πηγή: ΕΡΤ
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.