Αστυνομικός κατά γιατρού στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Σοβαρό επεισόδιο καταγγέλλει η διευθύντρια της ψυχιατρικής κλινικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο με αστυνομικούς- Έρευνα διέταξε η ΓΑΔΑ.

Ειδικότερα, ιδιαίτερο σοβαρό επεισόδιο διαδραματίστικε το πρωί του Σαββάτου μεταξύ, της ιατρού Αφροδίτης Ρέντζιου, η οποία είναι και πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ και ενός αστυνομικού που οπλοφορούσε εντός του νοσοκομείου.

Η εφημερεύον ιατρός κατά τα λεγόμενά της για πρόληψη, ζήτησε από τον αστυνομικό ο οποίος ήταν φρουρός κρατούμενου ασθενούς, να μην οπλοφορεί μέσα στην ψυχιατρική κλινική γιατί υπάρχουν άλλοι 30 πάσχοντες και υπάρχει πιθανότητα να του πάρουν το όπλο και να δημιουργηθεί επεισόδιο.

Παρά τις έντονες εκκλήσεις της, ο αστυνομικός αντί να πειθαρχήσει ζήτησε τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών προκειμένου να την συλλάβουν .

Χρειάστηκε η παρέμβαση του Διοικητή του Νοσοκομείου, για να λήξει το επεισόδιο και να μην βρεθεί με χειροπέδες η γιατρός.

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας -ΟΕΝΓΕ- απέστειλε επιστολή για το συμβάν στα αρμόδια υπουργεία.

Έρευνα διέταξε η ΓΑΔΑ
Για το περιστατικό και τις καταγγελίες της διευθύντριας της ψυχιατρικής κλινικής, η ΓΑΔΑ διέταξε έρευνα, προκειμένου να διευκρινιστεί αν υπάρχουν ευθύνες των αστυνομικών.

Σχετικά Νέα