

Η Αικατερίνη Τσιώλη, 40 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στο Λεβίδι Αρκαδίας, το πρωί της 06/12/23, όταν έφυγε για να πάει στη δουλειά της. Δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ στη δουλειά της δεν εμφανίστηκε. Συμφωνα με πληροφοριες οδηγεί αυτοκινητο χρωματος λευκό και μαρκας Renault Clio.
Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,80μ και είναι αδύνατη. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε μπορντό φόρμα, ανοιχτόχρωμο φούτερ με κουκούλα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 08/12/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.
Όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.
πηγή ertnews.gr
Σχετικά Νέα
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.
Λάρισα: Νεαρός σκότωσε την μητέρα του μέσα στο σπίτι τους
Την 52χρονη μητέρα του σκότωσε ένας 21χρονος μέσα στο σπίτι του στην Λάρισα. Περίοικοι.
Υπ.Υγείας: Παρέλαβε αεροσκάφοs από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το ΕΚΑΒ
Το αεροσκάφους τύπου Beechcraft King Air 360C, είναι δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ),.
Εύβοια: Ένας 62χρονος βρέθηκε νεκρός σε παραλία κοντά στην Ιστιαία
Μπροστά σε έναν 62χρονο άνδρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, βρέθηκαν λουόμενοι.