

“Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος.
“Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους”.
ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη.
Σχετικά Νέα
Live η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης του ΠΑΣΟΚ
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Ηράκλειο η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα.
Εκλογές στην Αλβανία: Στις κάλπες σήμερα, Κυριακή οι πολίτες – Ο πρωθυπουργός Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα, Κυριακή (11/5) οι Αλβανοί για τις βουλευτικές εκλογές, στις οποίες.
Live η ομιλία του Στ. Κασσελάκη στο πρώτο συνέδριο «Κίνημα Δημοκρατίας»
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Περιστέρι, η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, Προέδρου.
Live η ομιλία του Σ. Φάμελλου στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Σε απευθείας μετάδοση από το ertnews.gr η ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτη.