

Miα ημέρα μετά την αυστηρή προειδοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Ταγιπ Ερντογάν από το βήμα της 86ης ΔΕΘ, ότι «νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα» και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, χαρακτήρισε πηγή εντάσεων και αστάθειας τις συνεχείς παραβιάσεις των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας από την Τουρκία.
Το ισχυρό μήνυμα αποτροπής απέναντι στον τουρκικό αναθεωρητισμό εκφράστηκε τόσο από τον Έλληνα πρωθυπουργό όσο και από τον υπουργό Εξωτερικών ο οποίος τόνισε ότι «η Ελλάδα θα συνεχίσει να προασπίζει τα συμφέροντα και τα δικαιώματά της».
Σχετικά Νέα
Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας
Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε βάσει του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για πλήρη και συνεχή.
Πάπας Φραγκίσκος: Ηγέτες από ολόκληρο τον κόσμο τον αποχαιρετούν
Η είδηση του θανάτου του Πάπα Φραγκίσκου σκόρπισε παγκόσμια θλίψη και συγκίνηση. Από την.
SOS για τη Σαντορίνη: Τα υποθαλάσσια ηφαίστεια είναι ικανά για μεγάλες εκρήξεις
Μπορεί οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις οι οποίες για μήνες ταρακούνησαν τις νοτιοανατολικές Κυκλάδες, με.
Πώς θα κυμανθεί το επόμενο διάστημα η τιμή των καυσίμων
Ο Γιώργος Ασμάτογλου, πρώην πρόεδρος πρατηριούχων και εμπόρων καυσίμων μίλησε στο Open και εξήγησε.