

Αύξηση 9,5% σε ετήσια βάση κατέγραψαν οι κινεζικές εξαγωγές τον Αύγουστο, όπως έδειξαν τη Δευτέρα τα στοιχεία των τελωνείων της χώρας.
Η αύξηση αυτή των εξαγωγών σημειώθηκε με ταχύτερο ρυθμό από τον αναμενόμενο, ενώ οι εισαγωγές μειώθηκαν κατά 2,1%, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι αναλυτές σε δημοσκόπηση του Reuters ανέμεναν ετήσια αύξηση των εξαγωγών κατά 7,1% από την προηγούμενη χρονιά, μετά την ετήσια αύξηση κατά 7,2% που κατέγραψαν οι κινεζικές εξαγωγές τον Ιούλιο.
Σημειώνεται ότι οι εισαγωγές είχαν μειωθεί κατά 1,4% τον Ιούλιο, ενώ το εμπορικό πλεόνασμα της Κίνας για τον προηγούμενο μήνα καταγράφηκε στα 58,93 δισεκατομμύρια δολάρια, έναντι της πρόβλεψης για πλεόνασμα 50,50 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 62,33 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούλιο.
Σχετικά Νέα
Ισραήλ: Ο στρατός βομβάρδισε υπόγεια σήραγγα στα σύνορα Λιβάνου-Συρίας που χρησιμοποιούσε η Χεζμπολάχ
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι διεξήγαγαν χθες Κυριακή αεροπορική επιδρομή εναντίον υπόγειας σήραγγας.
Κολομβία: Τις παραιτήσεις των υπουργών του ζήτησε ο Γουστάβο Πέτρο
Ο σοσιαλδημοκράτης πρόεδρος της Κολομβίας, ο Γουστάβο Πέτρο, ζήτησε από όλα τα μέλη του.
Ισημερινός -Προεδρικές εκλογές: Οι κάλπες έκλεισαν, η καταμέτρηση άρχισε
Τα εκλογικά τμήματα έκλεισαν και άρχισε η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων στον Ισημερινό μετά τον.
Κόσοβο: Πρώτο το κόμμα του Άλμπιν Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές, αλλά δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση
Το κίνημα «Αυτοδιάθεση» του νυν πρωθυπουργού ‘Αλμπιν Κούρτι αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις βουλευτικές εκλογές.