

Ο ΟΣΕ ενημερώνει ότι στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών θα εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες στην υποδομή και την σηματοδότηση που διαχειρίζεται η ΕΡΓΟΣΕ.
Οι εργασίες αυτές αποτελούν το τελευταίο κατασκευαστικό αντικείμενο μίας εκ των μακροβιότερων σιδηροδρομικών Συμβάσεων με αντικείμενο «την κατασκευή έργων υποδομής του τετραπλού σιδηροδρομικού διαδρόμου στο τμήμα μεταξύ Τριών Γεφυρών και Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών (ΣΚΑ)». Η Σύμβαση αυτή υπεγράφη το 2002 και πλέον με συντονισμένες προσπάθειες Αναδόχων και Σιδηροδρομικών Φορέων οριστικοποιείται με τις τελευταίες αυτές εργασίες προς όφελος του επιβατικού κοινού.
Διευκρινίζεται ότι, δεν επηρεάζονται οι απευθείας συνδέσεις της Αθήνας και του Πειραιά με το Κιάτο, τη Χαλκίδα και τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, θα καταστεί για το διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες, αδύνατη η απευθείας σύνδεση του Πειραιά και της Αθήνας με το Αεροδρόμιο, όπως επίσης και η σύνδεση των Λιοσίων με το Αεροδρόμιο.
Επίσης δεν υπάρχουν επιπτώσεις στη σύνδεση του Αεροδρομίου με τους σταθμούς της Νεραντζιώτισσας και της Δ. Πλακεντίας, σταθμούς στους οποίους –μαζί με το Στ. Λαρίσης και τον Πειραιά– παρέχεται η εναλλακτική δυνατότητα μετεπιβιβάσεων από το δίκτυο του Προαστιακού στο σύστημα μέσων σταθερής τροχιάς της ΣΤΑΣΥ (Μετρό).
Ο ΟΣΕ ζητάει την κατανόηση του επιβατικού κοινού για τυχόν τροποποιήσεις δρομολογίων από 29/11 έως 16/12 και υπόσχεται ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν συντομότερα.
Σχετικά Νέα
Νταλίκα έπεσε από τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη στη Θηβών
Φορτηγό έπεσε λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα της Πέμπτης από τη γέφυρα στην Πέτρου Ράλλη και.
Όταν η Aegean «ξέχασε» την αξιοπρέπεια: Μητέρα με σκλήρυνση κατά πλάκας αποκλείστηκε από πτήση
Ένα προγραμματισμένο ταξίδι ρουτίνας εξελίχθηκε σε τραυματική εμπειρία για μια μητέρα με σκλήρυνση κατά.
Άλιμος: Φωτογραφία – ντοκουμέντο με τον άνδρα να κρατά αγκαλιά το βρέφος
Ένα νέο στοιχείο μπαίνει στο “μικροσκόπιο” των ερευνών για την υπόθεση εγκατάλειψης και πιθανής.
Ελληνικό: Οι αντιφάσεις της οικιακής βοηθού και τα ερωτήματα στο μικροσκόπιο των Αρχών
Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με τον θάνατο τριών μελών της οικογένειας Σιδηροπούλου στο Ελληνικό,.